...

Curs de Metafizica si Astrologie chineza traditionala incepatori ( Coloanele Destinului - BaZi ) sustinut de Maestrul Feng Shui Cristina Groza , 24-26 mai 2024

Va invitam sa participati in perioada 24-26 mai 2024, in format ONLINE LIVE, la cursul de Coloanele Destinului (Bazi) sustinut de Maestrul Feng Shui Cristina Groza - Maestru acreditat IFSA ( International Feng Shui Association ) cu o experienta de 19 ani in domeniu , Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania, instructor autorizat Raymond Lo si acreditat IFSA , autorizat CNFPA ( Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tinere ...

PRETUL CURSULUI ONLINE: 849 EURO

Va invitam sa participati ONLINE, in perioada 24-26 mai 2024, la cursul de Coloanele Destinului, sustinut de Maestrul Feng Shui Cristina Groza - Maestru acreditat IFSA ( International Feng Shui Association ) cu experienta de 19 ani in domeniu, Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania, instructor autorizat Raymond Lo si acreditat IFSA , autorizat CNFPA ( Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului).

Cursul ofera o pregatire competenta in stiinta Celor patru Coloane ale Destinului ( astrologia chineza traditionala - Bazi), la sfarsitul acestui curs , fiecare student avand deja cunostintele de a calcula si interpreta in mod corect o diagrama astrologica ( nivel incepator ). Cursul este unul de natura practica, cu informatii utile si concrete.

AVANTAJELE ACESTUI CURS

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt recunoscute de Scoala Raymond Lo si acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania.

Acest curs de Bazi Traditional va ofera posibilitatea de a invata direct de la Maestrul Feng Shui Cristina Groza care are o experienta de 19 ani in acest domeniu, participand la peste 15 cursuri de specialitate ale Marelui Maestru Raymond Lo, avand la proiecte in toata lumea ( Spania, Singapore, Germania. America, UK, India, Franta, Dubai, Norvegia ) . Cristina Groza este primul Maestru Feng Shui din Romania acreditat IFSA ( International Feng Shui Association), singurul instructor autorizat Raymond Lo si IFSA din Romania, cu o bogata experienta ca trainer si conferentiar la Congrese internationale de Feng Shui. ( Singapore 2013, Melbourne 2014, Bangkok 2015, Shanghai 2016, Manila 2017, Okayama 2018, Singapore 2022)

Metafizica chineza afirma ca, pentru a obtine succesul in viata trebuie sa tinem cont de cinci factori esentiali care ne influenteaza. Pe primul loc este DESTINUL( potentialul personal), apoi NOROCUL ( foaia de parcurs sau drumul in viata) pe locul trei se afla stiinta FENG SHUI ( armonizarea omului cu mediul in care traieste), pe pozitia a patra este EDUCATIA , urmata de BENEVOLENTA. Destinul si norocul ne sunt date la nastere si nu le putem schimba dar, cunoscandu-ne potentialul in viata ( calitatile, talentele, punctele forte, limitarile, punctele vulnerabile, harurile ) si putand calcula prin sistemul BAZI probabilistica intamplarilor din viata noastra, putem actiona asupra vietii noastre precum in navigatie : " Nu putem schimba directia vantului, dar putem ajusta velele pentru a naviga mai usor si pentru a ajunge la destinatie" Jimmy Dean. " Insa, daca stim cum sa navigam inteligent in apele vietii, putem obtine mai multe rezultate constructive intr-o perioada cu furtuna, decat atunci cand plutim in ape linistite". Maestru Feng Shui Cristina Groza

Toata lumea ar trebui sa cunoasca utilitatea acestei stiinte extraordinare a Celor Patru Coloane ale Destinului ( Bazi, Astrologia chineza traditionala). Imaginati-va cum ar fi sa va puteti calcula matematic probabilitatile unei reusite intr-o intalnire de afaceri, de ce nu si romantica, sa alegeti sa va duceti la acele intalniri exact in momentele in care Universul va sustine cel mai mult? Nu de putine ori, avem zile nereusite in care toate merg pe dos si nimic nu se aseaza. Cum ar fi sa stiti din timp cand sunt acele zile , dar sa puteti calcula si cele mai favorabile momente pentru ca actiunile voastre sa aiba sanse mult mai mari de reusita? Prin Sistemul Coloanelor Destinului ( Bazi/ Astrologie chineza traditionala) acest lucru este posibil. Putem invata cum sa ne administram viata mai bine, folosind calcule matematice, influentele ciclicitatii planetare si ale celor 5 elemente (foc, pamant, metal, apa, lemn).

"Cele patru coloane ale destinului" reprezinta una dintre cele mai autentice metode de analiza a destinului din lume, fiind inspirata de metafizica chineza. Sistemul se bazeaza pe interpretarea datei nasterii persoanei, care este tradusa in formatul Celor Patru Coloane ale Destiului. Se poate astfel deduce personalitatea individului, tipul de cariera de care se simte atras si implinit, aspecte legate de casatorie, relatii de cuplu si relatii interumane, sanatate, creativitate, planul financiar, momentele favorabile si nefavorabile ale existentei sale.

Metoda ne ajuta sa dobandim o cunoastere profunda a comportamentului, caracterului si experientei de viata individuala si ne ajuta sa prevedem si sa prevenim eventuale situatii nefaste, pericole, boli sau perioade de ghinion. Acuratetea informatiilor oferite este absolut uimitoare. Toate aceste informatii sunt incluse in data nasterii fiecaruia si pot fi cunoscute inca de la nastere.

Programul zilnic de desfasurare al cursurilor:

24 mai 17:00-21:00

25 mai 10:00-17:00

26 mai 10:00-17:00

*Taxa include suport electronic de curs

TAXA DE CURS ONLINE: 849 Euro

Pentru inscrieri va rugam completati Formularul de Inscriere sau contactati-ne la adresa cristinagroza.fengshui@gmail.com , sau pe fengshuibp@yahoo.com

Inscrierile se fac in ordinea trimiterii cererii de participare pana la completarea locurilor. Ne rezervam dreptul ne a ne selecta studentii!

Termeni si conditii
Disponibilitate: 30 locuri
Locatie: ONLINE
Programa Curs Bazi Traditional (Pentru Începatori)
Acest curs este deschis tuturor, fara necesitatea unor cunostinte anterioare.
Partea 1: Fundamentele Bazi
Sistemul Astrologic Bazi: O privire de ansamblu
Teoria celor Cinci Elemente: Introducere esentiala
Yin/Yang: Fundamentele dualitatii universale
Patru Coloane ale Destinului: Descoperirea celor opt caractere cheie
Partea a 2-a: Caractere chinezesti si Calendar
Cele 22 de Caractere: O introducere detaliata in simbolurile astrologiei chineze
Tulpinile Celeste si Ramurile Terestre: Explorarea celor 10 tulpini si 12 animale zodiacale
Calendarul Solar Hsia: Întelegerea timpului prin astrologia chineza
Partea a 3-a : Calcul si Analiza Personala
Calculul Coloanelor Destinului: Decodificarea talentelor individuale
Coloanele Norocului: Traseul personal de viata si planificarea succesului
Natura Elementului Sinelui: Echilibrarea si optimizarea energiei personale
Partea a 4-a : Optimizarea Vietii prin Bazi
Perioade Benefice si Provocari: Identificarea si navigarea ciclurilor de viata
Strategii de Succes: Sfaturi practice pentru depasirea provocarilor
Partea a 5-a: Aplicatii Pratice
Exercitii si Studii de Caz: Învatare activa prin exemple concrete
________________________________________
Alaturati-va cursului nostru Bazi incepatori, pentru a descoperi secretele astrologiei chineze si pentru a naviga cu intelepciune prin viata, inarmat cu cunostinte milenare adaptate lumii moderne.
Locatie in curs de actualizare. Va fi comunicata ulterior participantilor
// mutat