...

Curs intensiv ONLINE - LIVE, de Feng Shui traditional - incepatori, sustinut de arh. Maestru Feng Shui Cristina Groza, 24 - 26 februarie 2023

Alatura-te celor mai buni specialisti Feng Shui, din Romania! Participa in perioada 24 -26 februarie 2023, in mediul ONLINE - LIVE, la cursul intensiv de Feng Shui Traditional ( nivel incepator) cel mai competent curs de acest gen si singurul acreditat international, din Romania de catre IFSA ( International Feng Shui Association) . Cursul va fi sustinut de arhitect Maestru Feng Shui Cristina Groza, cu experienta de 18 ani in domeniu, Maestru acreditat AIFS ( Asociatia Internationala de Feng Sh ...


PRETUL CURSULUI: 548 EURO

Cursul va fi sustinut de arh. Maestru Feng Shui Cristina Groza, cu o experienta de 18 ani in domeniu, Maestru acreditat AIFS ( Asociatia Internationala de Feng Shui) din 2011, Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania, instructor autorizat Raymond Lo, IFSA si CNFPA, primul Maestru Feng Shui acreditat din Romania si unul dintre cei cinci Maestrii Feng Shui acreditati din Europa de catre IFSA, vorbitor constant la Congresele Internationale de Feng Shui - IFSA .

AVANTAJELE CURSULUI FENG SHUI ONLINE

Invatati direct cu Maestrul Cristina Groza care are o experienta de 18 ani in domeniu si se bucura de recunoastere atat nationala cat si internationala. Toata lumea sta in "prima banca, "! Daca ajungeti mai tarziu la curs , veti beneficia ca toata lumea de aceeasi vizibilitatea foarte buna pe parcursul cursului. Pentru cei din alte orase sau alte tari ADIO bilete de avion, ADIO cazari. Pentru cei din Bucuresti ADIO nervi cu locurile de parcare :).

AVANTAJELE CURSULUI FENG SHUI TRADITIONAL sustinut de MASTER CRISTINA GROZA
Masuratori exacte, formule matematice, stiinta, nu bazaconii! Cursul "Academiei de Feng Shui Cristina Groza" ( modulul incepator) este in primul rand PRACTIC si apoi TEORETIC. Pe parcursul perioadei de studiu se vor face cat mai multe exercitii. Veti invata conceptele de baza ale stiintei, astfel incat la finalul celor trei zile de curs de baza va veti putea face singuri evaluarea Feng Shui a casei. apartamentului, biroului etc. Pentru cei care doresc insa sa aprofundeze materia si /sau sa devina Specialisti si Maestrii in viitor, Academia Cristina Groza pune la dispozitie si modulele avansate I si II. ( cereti informatii pe email)

CUI SE ADRESEAZA CURSUL DE FENG SHUI?

- Celor care doresc sa-si deblocheze/imbunatateasca ASPECTELE VIETII legate de : CARIERA, RELATII, SANATATE, STUDII, FINANTE

- Persoanelor care doresc sa devina Maestrii Feng Shui ( vezi mai jos informatiile*)

- Persoanelor interesate sa deprinda o cunoastere neconventionala si autentica, predata de un Maestru autentic

- Studentilor arhitecti si arhitectilor care vor sa descopere din tainele "Spatiului ascuns", Master Cristina impartasind cu ei un limbaj comun, prin studiile in Arhitectura.

- Persoanelor care doresc sa devina consultanti Feng Shui cu o pregatire competenta si acreditata international.

*In urma absolvirii tuturor modulelor Academiei Cristina Groza( Feng Shui incepatori, Feng Shui avansat I si II , Bazi incepatori, Bazi avansat I si II) dupa absolvirea examenului de testare a cunostintelor din cele doua discipline, dupa trei ani de practica, se poate aplica la titulatura de Maestru, titulatura acordata doar de catre Asociatia Internationala de Feng Shui. Titulatura de Maestru este o distinctie extrem de importanta, care incununeaza nivelul de experienta si pricepere al unui practicant Feng Shui.

Unde se tine cursul? ONLINE - LIVE. TOATA LUMEA STA IN PRIMA BANCA!

Programul zilnic de desfasurare al cursurilor:

24 februarie 17:00- 21:00

25 februarie 10:30 -17:30

26 februarie 10:30 - 17:30

Termeni si conditii
Disponibilitate: 30 locuri
Locatie: Online

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania!

AVANTAJELE ACESTUI CURS
Certificatele oferite in urma acestui curs sunt recunoscute de Scoala Raymond Lo si acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania.
Acest curs de Feng Shui Traditional ofera posibilitatea de a invata direct de la Maestrul Feng Shui Cristina Groza care are o experienta de 17 ani in acest domeniu, participand la peste 15 cursuri de specialitate ale Marelui Maestru Raymond Lo, lucrand alaturi de acesta, la proiecte in toata lumea. Cristina Groza este singurul Maestru Feng Shui din Romania acreditat IFSA ( International Feng Shui Association), singurul instructor autorizat Raymond Lo si IFSA din Romania, cu o bogata experienta ca trainer si conferentiar la Congrese internationale de Feng Shui. ( Singapore 2013, Melbourne 2014, Bangkok 2015, Shanghai 2016, Manila 2017, Okayama 2018)

CONDITII DE INSCRIERE
Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de aplicatie pana la completarea locurilor. Ne rezervam dreptul ne a ne selecta studentii!
Pentru participarea la acest curs nu este nevoie de un bagaj existent de cunostinte Feng Shui, deoarece in cele trei zile de curs va veti insusi toate cunostintele PRACTICE necesare pentru a realiza o analiza Feng Shui intr-un mod cat mai exact si corect.

*Taxa de curs include: suport de curs si materiale pentru masurat, pe care studentii le vor primi prin curier, inainte de inceperea cursului.

INSCRIERI SI REZERVARI
Pentru inscrieri, va rugam completati Formularul de inscriere sau sa ne contactati pe adresa cristinagroza.fengshui@gmail.com, sau telefonic, la numarul: 0767907719 ( in intervalul orar 10-18, de luni pana vineri) . Rezervarea locului la curs se va face in ordinea inscrierii si in limita locurilor disponibile.

Continutul cursului Feng Shui Traditional - curs de baza ( incepatori)

Descrierea sistemului Feng Shui
Introducere in scoala formei
Introducere in scoala stelelor zburatoare
Introducere in teoria sistemului binar al imparatului Fu Xsi ( Fu Hsi)
Sistemul celor trei perioade si noua epoci ale Imparatului Galben
Introducere in teoria trigramelor
Formula Lo Shu
Formula Ho To
Determinarea fatadei unei cladiri
Aflarea centrului casei ( exemple cu situatii clasice si de exceptie)
Masuratoarea cu busola militara adaptata la busola Feng Shui LO PAN
Calculul stelelor de munte si de apa
Semnificatia energiilor in raport cu cele noua epoci
Determinarea zonelor energetice intr-un spatiu
Determinarea functiunilor unei case in raport cu energiile calculate
Pozitionarea mobilierului in functie de zonele energetice
Exercitii practice: studiu Feng Shui pentru locuinta, studiu Feng Shui pentru spatii comerciale

Locatie in curs de actualizare. Va fi comunicata ulterior participantilor

Telefon


+40 767 907 719