...

Curs intensiv ONLINE, de Feng Shui traditional - incepatori, sustinut de arh. Maestru Feng Shui Cristina Groza, 14 - 16 ianuarie 2022

Va invitam sa participati in 14-16 ianuarie 2022, in mediul ONLINE, la cursul intensiv de Feng Shui Traditional ( nivel incepator ), cel mai competent curs de acest gen din Romania. Cursul va fi sustinut de arhitect Maestru Feng Shui Cristina Groza, Maestru acreditat AIFS ( Asociatia Internationala de Feng Shui), Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania, instructor autorizat Raymond Lo, IFSA si CNFPA, singurul Maestru Feng Shui acreditat din Romania si unul dintre c ...


Va invitam sa participati in data de 14 - 16 ianuarie 2022, in mediul ONLINE , la cursul intensiv de Feng Shui Traditional ( nivel incepator ), cel mai competent curs de acest gen din Romania.
Cursul va fi sustinut de arh. Maestru Feng Shui Cristina Groza, Maestru acreditat AIFS ( Asociatia Internationala de Feng Shui), Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania, instructor autorizat Raymond Lo, IFSA si CNFPA ( Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului), singurul Maestru Feng Shui acreditat din Romania si unul dintre cei patru Maestrii Feng Shui acreditati din Europa de catre IFSA.

Maestrul international Cristina Groza continua traditia milenara a unei stiinte stravechi si autentice, la care putini au avut acces de-a lungul timpurilor. Cunostintele pe care le veti asimila in perioada cursului au fost tinute secrete mult timp, fiind inaccesibile chiar multor maestri chinezi.

"Cunoasterea este putere" spun inteleptii, iar cunoasterea oferita de cursul nostru de formare nu este doar teoretica, ci in primul rand practica. Veti invata toate conceptele de baza ale stiintei, astfel incat la finalul celor trei module de curs veti putea face singuri evaluari Feng Shui, corecte si de calitate, la nivel profesional.

Feng Shui este o stiinta in adevaratul sens al cuvantului, lucru pe care il veti descoperi la acest curs. El foloseste masuratori exacte si calcule precise pentru cuantificarea energiilor din lumea in care traim si manipularea lor spre binele nostru, fara a strica, insa armonia naturala a spatiului.

CUI SE ADRESEAZA CURSUL DE FENG SHUI?

- Persoanelor interesate sa invete cum isi pot imbunatati viata cu ajutorul stiintei Feng Shui

- Persoanelor interesate sa deprinda o cunoastere neconventionala si autentica

- Studentilor arhitecti si arhitectilor care vor sa descopere din tainele "Spatiului sacru"

- Persoanelor care doresc sa devina consultanti Feng Shui cu o pregatire competenta.

- In urma absolvirii tuturor modulelor Academiei Cristina Groza( Feng Shui incepatori, Feng Shui avansat I si II , Bazi incepatori, Bazi avansat I si II) dupa absolvirea examenului de testare a cunostintelor din cele doua discipline, dupa trei ani de practica, se poate aplica la titulatura de Maestru, titulatura acordata doar de catre Asociatia Internationala de Feng Shui. Titulatura de Maestru este o distinctie extrem de importanta, care incununeaza nivelul de experienta si pricepere al unui practicant Feng Shui.

SCOPUL CURSULUI

- Formarea de consultanti Feng Shui bine pregatiti
- Informarea si indrumarea corecta a participantilor in tainele stiintei autentice Feng Shui

Unde se tine cursul? ONLINE

Programul zilnic de desfasurare al cursurilor:

14 ianuarie 17:00- 21:00

15 ianuarie 10:30 - 17:30

16 ianuarie 10:30 - 17:30

PRETUL CURSULUI: 548 EURO

Termeni si conditii
Disponibilitate: 30 locuri
Locatie: Online

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania!

AVANTAJELE ACESTUI CURS
Certificatele oferite in urma acestui curs sunt recunoscute de Scoala Raymond Lo si acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania.
Acest curs de Feng Shui Traditional ofera posibilitatea de a invata direct de la Maestrul Feng Shui Cristina Groza care are o experienta de 17 ani in acest domeniu, participand la peste 15 cursuri de specialitate ale Marelui Maestru Raymond Lo, lucrand alaturi de acesta, la proiecte in toata lumea. Cristina Groza este singurul Maestru Feng Shui din Romania acreditat IFSA ( International Feng Shui Association), singurul instructor autorizat Raymond Lo si IFSA din Romania, cu o bogata experienta ca trainer si conferentiar la Congrese internationale de Feng Shui. ( Singapore 2013, Melbourne 2014, Bangkok 2015, Shanghai 2016, Manila 2017, Okayama 2018)

CONDITII DE INSCRIERE
Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de aplicatie pana la completarea locurilor. Ne rezervam dreptul ne a ne selecta studentii!
Pentru participarea la acest curs nu este nevoie de un bagaj existent de cunostinte Feng Shui, deoarece in cele trei zile de curs va veti insusi toate cunostintele PRACTICE necesare pentru a realiza o analiza Feng Shui intr-un mod cat mai exact si corect.

*Taxa de curs include: suport de curs si materiale pentru masurat, pe care studentii le vor primi prin curier, inainte de inceperea cursului.

INSCRIERI SI REZERVARI
Pentru inscrieri, va rugam completati Formularul de inscriere sau sa ne contactati pe adresa cristinagroza.fengshui@gmail.com, sau telefonic, la numarul: 0767907719 ( in intervalul orar 10-18, de luni pana vineri) . Rezervarea locului la curs se va face in ordinea inscrierii si in limita locurilor disponibile.

Continutul cursului Feng Shui Traditional - curs de baza ( incepatori)

Descrierea sistemului Feng Shui
Introducere in scoala formei
Introducere in scoala stelelor zburatoare
Introducere in teoria sistemului binar al imparatului Fu Xsi ( Fu Hsi)
Sistemul celor trei perioade si noua epoci ale Imparatului Galben
Introducere in teoria trigramelor
Formula Lo Shu
Formula Ho To
Determinarea fatadei unei cladiri
Aflarea centrului casei ( exemple cu situatii clasice si de exceptie)
Masuratoarea cu busola militara adaptata la busola Feng Shui LO PAN
Calculul stelelor de munte si de apa
Semnificatia energiilor in raport cu cele noua epoci
Determinarea zonelor energetice intr-un spatiu
Determinarea functiunilor unei case in raport cu energiile calculate
Pozitionarea mobilierului in functie de zonele energetice
Exercitii practice: studiu Feng Shui pentru locuinta, studiu Feng Shui pentru spatii comerciale

Locatie in curs de actualizare. Va fi comunicata ulterior participantilor

Telefon


+40 767 907 719