...

Curs intensiv de Feng Shui traditional - modul incepatori, sustinut de arh. Maestru international Feng Shui Cristina Groza, 20-22 septembrie 2024, CLUJ, ROMANIA

Alatura-te celor mai buni specialisti Feng Shui, din Romania! Participa in perioada 20-22 septembrie 2024, in CLUJ, la cursul intensiv de Feng Shui Traditional ( nivel incepator - 3 zile) cel mai competent curs de acest gen si singurul ACREDITAT INTERNATIONAL, din Romania de catre IFSA ( International Feng Shui Association) . Cursul va fi sustinut de arhitect Maestru Feng Shui Cristina Groza, cu experienta de 19 ani in domeniu, Maestru acreditat AIFS ( Asociatia Internationala de Feng Shui) din ...

INVESTITIA IN CURSUL CU PREZENTA FIZICA: 1100 EURO ( PRETUL CONTINE TAXA DE CURS, COFEE BREAK in cele 3 ZILE, MATERIALE DE CURS, INSTRUMENTE PENTRU MASURATORI)

Unde se tine cursul? LOCATIA VA FI ANUNTATA ULTERIOR CELOR INSCRISI

Programul zilnic de desfasurare al cursurilor:

20 septembrie 17:00- 21:00

21 septembrie 10:30 -17:30

22 septembrie 10:30 - 17:30

AVANTAJELE CURSULUI FENG SHUI CU PREZENTA FIZICA

Aveti sansa de a o cunoaste in persoana si de a interactiona si invata direct de la Maestrul Cristina Groza, care are o experienta de 19 ani in domeniu si se bucura de recunoastere atat nationala cat si internationala. Locatia cursului este anuntata cu 10 zile inainte de inceperea modulului de curs.

AVANTAJELE CURSULUI FENG SHUI TRADITIONAL sustinut de MASTER CRISTINA GROZA
Masuratori exacte, formule matematice, stiinta si aplicabilitate. Cursul "Academiei de Feng Shui Cristina Groza" ( modulul incepator) este in primul rand PRACTIC si apoi TEORETIC. Pe parcursul perioadei de studiu se vor face cat mai multe exercitii. Veti invata conceptele de baza ale stiintei, astfel incat la finalul celor trei zile de curs de baza va veti putea face singuri evaluarea Feng Shui a casei. apartamentului, biroului etc.

Nivelul de cunostinte necesar pentru inceperea cursului: Absolut niciunul! Indiferent de experienta dumneavoastra anterioara, Master Cristina este pregatita sa va ghideze de la nivelul zero, asigurandu-se ca fiecare participant intelege si aplica principiile Feng Shui cu usurinta si eficacitate.

Cui se adreseaza cursul de Feng Shui, nivel incepator?

Cursul nostru este destinat unei game variate de participanti, fiecare cu aspiratii si nevoi diferite.

Arhitecti si designeri de interior: Explorati tainele "Spatiului ascuns" si imbogatiti-va abilitatile profesionale cu principii de Feng Shui, alaturi de Master Cristina, care impartaseste un limbaj comun prin studiile sale in Arhitectura.

Viitori Maestri Feng Shui: Persoanele care aspira sa devina experti recunoscuti in arta Feng Shui vor gasi in acest curs resursele necesare pentru a atinge excelenta in domeniu. (Vezi detalii mai jos)

Profesionisti in cautarea imbunatatirii carierei: Ideal pentru cei care doresc sa deblocheze sau sa imbunatateasca aspecte ale vietii legate de cariera, relatii, sanatate, studii si finante.

Cautatori de cunoastere autentica: Oferim acces la invataturi neconventionale si autentice, transmise direct de un Maestru experimentat si veritabil.

Agenti imobiliari: Invatati cum sa ghidati clientii in alegerea celor mai benefice si armonioase case.

Consultanti Feng Shui aspiranti: Cursul nostru ofera pregatirea necesara pentru a deveni un consultant Feng Shui competent si acreditat international.

!Cei care doresc sa mearga mai departe cu stiinta si isi doresc sa devina Specialisti si Maestrii in viitor, dupa completarea primului curs de BAZA, se pot inscrie la modulele INTERMEDIAR si AVANSAT . ( cereti informatii pe email)

*In urma absolvirii tuturor modulelor Academiei Cristina Groza( Feng Shui incepatori, Feng Shui intermediar si Feng Shui avansat, Bazi incepatori, Bazi intermediar si Bazi avansat) si dupa absolvirea examenului de testare a cunostintelor din cele doua discipline, dupa trei ani de practica, se poate aplica la titulatura de Maestru, titulatura acordata doar de catre Asociatia Internationala de Feng Shui. Titulatura de Maestru este o distinctie extrem de importanta, care incununeaza nivelul de experienta si pricepere al unui practicant Feng Shui profesionist.

Termeni si conditii
Disponibilitate: 30 locuri
Locatie: CLUJ - format fizic

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania!

AVANTAJELE ACESTUI CURS
Certificatele oferite in urma acestui curs sunt recunoscute de Scoala Raymond Lo si acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania.
Acest curs de Feng Shui Traditional ofera posibilitatea de a invata direct de la Maestrul Feng Shui Cristina Groza care are o experienta de 19 ani in acest domeniu, participand la peste 15 cursuri de specialitate ale Marelui Maestru Raymond Lo, avand la proiecte in toata lumea ( Spania, Singapore, Germania. America, UK, India, Franta, Dubai, Norvegia ). Cristina Groza este singurul Maestru Feng Shui din Romania acreditat IFSA ( International Feng Shui Association), singurul instructor autorizat Raymond Lo si IFSA din Romania, cu o bogata experienta ca trainer si conferentiar la Congrese internationale de Feng Shui. ( Singapore 2013, Melbourne 2014, Bangkok 2015, Shanghai 2016, Manila 2017, Okayama 2018, ONLINE 2020, ONLINE 2021, Singapore 2022)

CONDITII DE INSCRIERE
Inscrierile se fac in ordinea primirii formularelor de aplicatie pana la completarea locurilor. Ne rezervam dreptul ne a ne selecta studentii!
Pentru participarea la acest curs nu este nevoie de un bagaj existent de cunostinte Feng Shui, deoarece in cele trei zile de curs va veti insusi toate cunostintele PRACTICE necesare pentru a realiza o analiza Feng Shui intr-un mod cat mai exact si corect.

*Taxa de curs include: suport de curs si materiale pentru masurat, pe care studentii le vor primi prin curier, inainte de inceperea cursului sau la sosire in sala de curs ( in functie de optiune).

INSCRIERI SI REZERVARI
Pentru inscrieri, va rugam completati Formularul de inscriere sau sa ne contactati pe adresa cristinagroza.fengshui@gmail.com sau pe fengshuibp@yahoo.com. Rezervarea locului la curs se va face in ordinea inscrierii si in limita locurilor disponibile.

Continutul cursului Feng Shui Traditional - curs de baza ( incepatori)

Parteal 1: Fundamentele Feng Shui
• Sistemul Feng Shui: O introducere generala
• Scoala Formei si Scoala Stelelor Zburatoare: Bazele conceptuale
• Teoria Binara a Imparatului Fu Xi: Fundamentele Feng Shui
• Sistemul celor Trei Perioade si Noua Epoci: Intelegerea ciclurilor timpului
Partea a 2a: Teorii si Formule Esentiale
• Trigramele: O introducere in simbolurile fundamentale
• Formulele Lo Shu si Ho To: Instrumente de calcul Feng Shui
• Determinarea Fatadei Cladirilor: Identificarea directiei principale
• Centrul Casei: Cum sa il gasim in cazuri standard si speciale
Partea a 3a: Practici si Aplicatii Feng Shui
• Utilizarea Busolei LO PAN: Tehnici de masurare adaptate
• Calculul Stelelor de Munte si Apa: Interpretarea influentelor energetice
• Energiile si Cele Noua Epoci: Semnificatia si aplicarea lor in spatiu
• Zonarea Energetica ( impartirea radiala) : Cum sa determinam si sa utilizam zonele energetice
Partea a 4a: Amenajarea Spatiilor
• Functiunile unei Case: Alocarea sau relocarea pe baza energiilor
• Pozitionarea Mobilierului: Armonizarea cu zonele energetice
• Exercitii Practice: Aplicatii Feng Shui pentru locuinte si spatii comerciale

Locatie in curs de actualizare. Va fi comunicata ulterior participantilor